Boekje.Nieuws.Tips.Probleem.Bestellen.Contact.

© 2011 Kinderslaap.nl

Goede slaap is een voorwaarde om te kunnen leren. Je leert niet alleen praktische alledaagse dingen maar ook patronen herkennen. Slaapgewoonten zijn aangeleerde patronen. Als je deze patronen op een goede manier aangereikt krijgt als baby, dan kun je van uitgaan dat je kind overdag voldoende energie heeft om nieuwe dingen te leren en lekker in zijn of haar vel te zitten. De simpelste methode staat beschreven in mijn boekje en merk hoe simpel goede slaap aanleren eigenlijk is!

Slaapproblemen kunnen vaak verholpen worden

 

Als je voor het eerst vader of moeder wordt, dan zijn er heel veel onzekerheden.  ‘Doe ik het wel goed?’  is een vraag die je jezelf heel vaak zult horen stellen op meerdere terreinen van het ouderschap.  In sommige gevallen zal de vraag ‘ Hoe moet het dan anders?’ je ook veel bezighouden. Deze vragen hoor ik heel veel in mijn dagelijkse praktijk als slaapdeskundige. De uitleg die ik meestal geef, sluit meestal al heel goed aan bij wat jonge ouders al doen, maar hebben vaak alleen nog een beetje verdere uitwerking nodig.  Begeleiding is wat er vaak ook mist. Huisartsen, consultatieburo-medewerkers weten je vaak wel de goede weg op te helpen maar kunnen vaak niet de begeleiding geven die je eigenlijk nodig hebt om jouw problemen op te lossen.

 

Vanaf nu kun je je inlezen over goede slaap al vóór je kindje geboren wordt!

 

In mijn pas verschenen handboek kun je je voorbereiden om je kindje meteen na de geboorte te laten kennismaken met goede slaapgewoonten. Je kunt hierin lezen wat je kunt verwachten, hoe je goede slaapgewoonten aanleert en wellicht heb je er voor jezelf ook nog wat aan!

Zelfs een pasgeboren kindje is gevoelig voor patronen. Waarom dan niet al vlak na de geboorte starten met goede slaapgewoonten? Werk volgens de methode, zoals  beschreven in mijn boekje en je zult je kind een goede start op slaapgebied geven.